Nyheter

03.01.2018

Drømmestipendet 2018

Molde Kulturskole
LINLIL
(Foto: Tom Helstad)
Bildet viser Nina Karlsen - vinner av Drømmestipendet 2017 i kategorien musikk, som får overrakt sjekk og diplom av varaordfører Fjellstad.
 
Er du mellom 13 og 20 år og engasjert i musikk, dans, teater, visuell kunst, skapende skriving, sirkus eller annet? Da bør du undersøke om Drømmestipendet er noe for deg.
Ordningen er et samarbeid mellom Norsk kulturskoleråd og Norsk tipping som årlig deler ut stipender til 100 ungdommer i landet - nytt fra i år er at hvert stipend økes til kr. 15.000,- og at hver kommune kan nominere flere kandidater innen hver kategori. 
Du som søker må være dyktig innenfor ditt fag og i tillegg ha en drøm som du ønsker å oppfylle. I Harstad avholdes det audition for dem som søker og datoen for denne er onsdag 31.januar (på kulturskolen). NB! Du trenger ikke være elev i kulturskolen.
Frist i Harstad for å søke Drømmestipendet er 24.januar - send epost med info om deg selv til linda.liljevangen@harstad.kommune.no. Etter at kommunene har nominert sine kandidater, avgjør en nasjonal jury hvem som får stipend. Årets juryleder er Adam Douglas - vinneren av Stjernekamp.  For å lese mer, gå inn på www.drommestipendet.no