Skip to main content Skip to footer

Dans

På Harstad Kulturskole kan du starte på dans fra fylte 4 år på faget Barnedans. Deretter er det Dansemix som er for alle 1.klassinger før man fra 2.klasse velger hvilke(n) retning(er) eleven vil fordype seg i. Vi har også et undervisningstilbud til voksne - Jazz for voksne - hvor man kan være med som enten nybegynner/litt øvet eller viderekommen.  Les mer om de forskjellige dansefagene ved å klikke på faget under.

Moderne

Moderne dans inneholder mer abstrakte bevegelser enn klassisk og jazz. Vi bruker teknikker inspirert av samtidsdans og jobber med release, gulvarbeid, komposisjon, improvisasjon og koreografi. Dansearten kan ofte sammenlignes med moderne kunst. Alt er lov, det er bare fantasien som setter grenser! Her utvikler vi fantasi og kreativitet samtidig som kroppen blir sterk og smidig. For mange er dette den mest spennende og utfordrende av alle dansestilarter.
Man trenger ikke å gå på eller ha gått på dans for å søke plass på Moderne, men dersom man aldri har danset før kan det lønne seg å starte på Moderne Intro først.
Alder: Fra 14 år og oppover.

Lærere